Lääkärin etävastaanotto online – from sofa to sofa

Yllätyt, miten monta terveyteesi liittyvää asiaa voit hoitaa kotoisasti teeveden kiehuessa tai vaikkapa tien päältä, kun sinulle sopii.

 

Saat yhteyden lääkäriin ilman odottelua. Lääkäri antaa sinulle hoito-ohjeen ja tarpeesi mukaan esim. e-reseptin, lähetteen laboratorioon tai vaikkapa sairauslomatodistuksen.

 

Olemme täällä sinua varten arkisin klo 9-17.

Lääkärin etävastaanotto

24,90 

Lääkärin etävastaanotto tapahtuu tekstin ja/tai puheen ja/tai videokuvan välityksellä. Lääkärille pääset suoraan ilman ajanvarausta, jonotilanteen voit tarkistaa etusivultamme.

 

Palvelun hinta on 24,90€*

 

Valitse ”Siirry vastaanotolle” ja tunnistaudu sekä täydennä omat tietosi. Kun olet maksanut palvelun niin sinut ohjataan välittömästi lääkärin odotustilaan.

Lisää vertailuun
Osasto:
Kuvaus

Voit testata oman laitteistosi toimivuuden videovastaanoton testisivulta.

 

*Reseptori hakee puolestasi palvelusta Kela-korvauksen 8,00€, jolloin palvelun kokonaishinta ennen Kela-korvausta on 32,90€.

Voit testata oman laitteistosi toimivuuden testisivultamme

 

*Reseptori hakee puolestasi palvelusta Kela-korvauksen 8,00€, jolloin palvelun kokonaishinta ennen Kela-korvausta on 32,90€.

Näin helppoa se on !

Hyvää oloa liikkeellä!

Nauti vapaudesta hoitaa omia terveyteen liittyviä asioitasi, kun sinulle sopii. Vältä samalla turha matkustaminen ja jonottaminen vastaanotolle.

Muut maksut

21

Toimistomaksu (€)

6

Kanta-maksu (€)

10

Piilomaksut (€)