*Reseptori hakee puolestasi palvelusta Kela-korvauksen 8,00€, jolloin palvelun kokonaishinta ennen Kela-korvausta on 32,90€.

Vastaanotto

Reseptori on kehitetty sinua varten. Ajatus lähti siitä, että haluamme tehdä meidän kaikkien elämästä vähän helpompaa. 

 

Me Reseptorilla olemme lääkäreinä jo vuosikymmeniä hoitaneet potilaita ja pohtineet, miten jokaisen omaa terveyttä voisi hoitaa mahdollisen mutkattomasti. Digiaika onkin mahdollistanut meille uuden ketterän tavan pitää huolta itsestämme. 

 

Yllätyt, miten monta terveyteesi liittyvää asiaa voit hoitaa kotoisasti teeveden kiehuessa tai vaikkapa tien päältä, juuri sillä hetkellä, kun se sinulle sopii. 

 

Jos migreeni iskee tai tunnet virtsatietulehduksen oireita, ei ole kovin mukava hetki siirtyä lääkäriasemalle jonottamaan. Tai mikäli lapsellasi on nuhakuume ja tarvitset kotihoidosta lääkärintodistuksen, säästyt ylimääräiseltä sähläykseltä ja voit jäädä rauhassa hoitamaan lastasi kotiin. Autamme myös muun muassa intiimiasioissa, joita meistä moni mieluusti hieman lykkäisi huomiselle. 

 

Samalla etenkin nyt koronakriisin aikana monet kiireettömät vaivat jäävät helposti hoitamatta, sillä sairaaloiden kapasiteetit ovat kovilla ja ihmiset välttävät käyntejä lääkäriasemilla. Nyt onkin hyvä hetki tehdä oma henkilökohtainen digiloikka ja hoitaa omaa terveyttä niin poikkeusaikana kuin sen jälkeenkin verkossa.

Avaa chat-ikkuna

Hoida terveyttäsi jatkossa vaikkapa omalta kotisohvaltasi

Reseptorin on perustanut erikoislääkäri Martti Kiuru, joka on nykyaikaistanut ja helpottanut toimintatapoja muun muassa Terveystalon toimitusjohtajana ja perustamalla Cityterveyden, nykyisen Synlabin, joka on mm. tuonut magneettikuvaukset meidän kaikkien saataville järkevään hintaan.

 

Saatavuus, niin ajan, sijainnin kuin hinnan osalta, ovat Kiurun mielestä perusta laadukkaalle terveydenhuollolle. Reseptorin perustaminen tuntuikin luonnolliselta seuraavalta askeleelta helpottaa tapoja, joilla jokainen voi itse hoitaa omaa terveyttään.

"Reseptorin perustaminen tuntui luonnolliselta seuraavalta askeleelta helpottaa tapoja, joilla jokainen voi hoitaa omaa terveyttään.”


- Martti Kiuru, dosentti, radiologian erikoislääkäri

Ei kivi- vaan digijalkaklinikka

Olemme aika varmoja, että monet meistä ottavat tämän ’uuden normaalin’ ilomielin vastaan. Ihmettelemme pian, mikä olikaan syy rampata lääkäriasemalla tai terveyskeskuksessa, kun samat asiat hoituvat kylpytakissa villasukat jalassa.