Reseptin uusiminen nopeasti ja helposti

Luotettava Reseptorin lääkäri siellä missä sinäkin. Kauttamme myös kokonaan uusi eResepti.

Vanhan reseptin uusinta

9,90 € / lääke

Kokonaan uusi eResepti

19,90 € / lääke

Uusi käyttäjä


Jos et ole aiemmin käyttänyt Reseptorin palvelu reseptin uusimiseksi tai uuden reseptin hakemiseksi niin luo itsellesi tili

Vanha käyttäjä


Jos sinulla on jo käyttäjätunnus niin kirjauduJos sinulla on jo käyttäjätunnus suoraan Reseptori-järjestelmään.

Reseptin uusiminen nopeasti ja helposti​

Luotettava lääkäri siellä missä sinäkin

Reseptien uusinnasta vastaavat Reseptorin omat lääkärit.
Jokainen resepti käsitellään luottamuksellisesi ja kaikki tiedot ovat tietosuojasäännösten
mukaisesti tallennettu ja salattu.

Reseptit kotisohvalta

Reseptin uusinta lyhyesti

1 Uudet ja vanhat reseptit samasta palvelusta

Sähköinen resepti eli e-resepti on nyt entistä helpompi uusia suoraan verkossa. Reseptorin kautta voit uusia lääkereseptejäsi riippumatta siitä onko resepti määrätty yksityisellä lääkäriasemalla tai julkisessa terveydenhuollossa. Kauttamme myös täysin uudet reseptit.

2 Edullinen hinnoittelu

Ei enää turhia lääkärikäyntejä pelkkien reseptien vuoksi. Reseptorissa on helppo ja nopea uusia sähköinen resepti ilman piilokustannuksia.

3 Nopea uusinta

Voit jättää tilauksesi milloin tahansa, verkkopalvelumme on auki joka pivä kellon ympäri. Lääkärimme käsittelevät kaikki reseptitilaukset nopeasti. Tilauksesi käsitellään 12 tunnin sisällä, tyypillisesti alle 3 tunnissa. Uusittu e-resepti on käytettävissä kaikissa apteekeissa ja voit hakea lääkkeesi silloin kun sinulle parhaiten sopii

Ammattitaitoinen

Reseptien uusinnasta vastaavat Reseptorin omat lääkärit. Jokaien resepti käsitellään luottamuksellisesti ja kaikki tiedot ovat tietosuojasäännösten mukaisesti tallennettu ja salattu.

Vastuullinen

Emme uusi tarpeettomia antibiootteja, huumaavia tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä. Näiden reseptien uusinnassa suosittelemme kääntymään oman hoitavan lääkärisi puoleen.

Huomiothan

Reseptorin kautta voi uusia vain reseptejä, jotka löytyvät sähköisestä reseptiarkistosta sinun nimelläsi. Emme myöskään uusi tarpeettomia antibiootteja, huumaavia tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkkeitä. Reseptori ei myy eikä toimita lääkkeitä.