Liikkujan tutkimuspaketti

99,90 

Harrastatko tavoitteellista liikuntaa? Liikkujan paketti kertoo, mitä kehollesi kuuluu. Kun lähtötilanteestasi on tarkka tietoa, osaat tehdä oikeita asioita.

Tavoitteellisessa liikunnassa parhaat tulokset saavutetaan silloin, kun lähtötilanteesta on tarkkaa tietoa. Liikkujan paketti sisältää tavoitteelliselle urheilijalle räätälöityjä tutkimuksia, jotka auttavat arvioimaan elimistön tasapainoa ja fyysistä jaksamista. Tutkimuksen tulokset ovat arvokkaita kehityksen mittareita ja kannustavat etenemään suunnitelmallisesti kohti tavoitteita.

Liikkujan paketti antaa kattavan kuvan elimistön terveydentilasta ja auttaa havaitsemaan piileviä terveysriskejä. Liikkujan pakettiin sisältyvät verikokeet kertovat immuunijärjestelmän vahvuudesta ja elimistön energiavaroista. Maksa- ja munuaisarvot kertovat puolestaan fyysisen rasituksen vaikutuksesta elimistöön. Lisäksi tutkimuksessa määritetään suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavien kalsiumin, magnesiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet. Mukana on myös veren rautavaraston eli ferritiinin mittaus.

Lisättävissä ostokseesi